Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në Shkollë të Mesme

Me mesatsre 7.5 te 3 viteve dhe provimet 5.60-5-6.64-7.20. A mund te me dali shkolla ne durres. Nese po a mund te me sugjeroi per cfar dege ta fus qe ka me shum shance me e kap

??

Shpërnda
 1. Pershendetje !
  Me mesataren 7 te tre viteve gjimnaz …dhe me notat e provimeve 4.74 – 5.89- 5.50 – 7.38
  Mund te kap nje shkll ne rrethe?
  Ju lutem lini nje pergjigje !
  Faleminderit !

  • 0
 2. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

  Besoj se mund te kapesh. Ketu ke nje liste te mesatareve te fundit fituese per dege te caktuara, mund te kerkosh aty dhe te shohesh se me cfare mesataresh kane qene fituesit e fundit: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/notat-raundi-1.pdf – Shenim: Statistikat jane nga viti akademik 2017-2018, gjerat mund te jene ndryshe kete vit.

  • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto