Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Profil i Pakompletuar

master

mbaroj vitin e trete bachelor per ginanc kontabilitet dhe dua te vazhdoj masterin per shkenca politike tek fakulteti i shkencave a mund te bej dicka te til?

Shpërnda
  1. Përgjigja më e mirë

    Përshëndetje Fjorida,

    Nuk di të them me shumë siguri, por besoj se mundesh ta bësh diçka të tillë.
    Të lutem pyet ndonjë pedagog që të ta sqarojë më mirë situtatën 🙂

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto