Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Llogaritje e pikeve per Universitetin e Politeknikut

Sipas formules per te llogaritur pike per deget e Politeknikut ne mesataren e Fizikes dhe te Kimise perfshihet nota e provimit me zgjedhje. Cfare ndodh nese nuk ke dhene provim me zgjedhje asnje prej te dyve?

Mblidhen 4 nota(te 3 viteve dhe konsiderohet 0 nota e provimit) dhe pjesetohen me 4?
Mblidhen 4 nota(te 3 viteve dhe ajo e provimit tjeter qe mund te kesh bere) dhe pjesetohen me 4?
Mblidhen 3 nota(te 3 viteve pa perfshire provimin nese nuk e ke bere per fizike apo kimi) dhe pjesetohen me 3?

Kete vit u be vetem nje provim me zgjedhje si mund te perfshishe ne secilen mesatare nje provim me zgjedhje edhe per Fizike edhe per Kimi?

Shpërnda
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto