Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Kam stres per provimet e matures

a keni edhe ju shume stres per provimet? Une kam shum shum stres dhe ankth me duket sikur do ngel tek cdo provim edhe pse jam nxenese e 10 😭😭😭

Shpërnda
  1. Mendo sikur eehtw nje provim i thjeshte dhe meqe e ke mesataren 10 provimet sa do keq te dalesh nuk do te te ulin mesataren

    • 1
  2. Stresi eshte dicka normale per gjithe studentet ne sezon provimesh!!
    Ki besim ne vetvete! ☺
    Mos e lejo stresin te ndikoj ne gjendjen tende emocionale dhe psikologjike sepse ne te kunder nuk do mund te zgjidhesh as ushtrimet baze! 😐

    • 0

Lini një përgjigje