Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Student në 9-Vjeçare

ja vlen me shume ta djeg biologjin per administrimin e biznesit?

?

Shpërnda
  1. per mua jo biologjia eshte deg e bukur por nuk te ofron shume vetem nqs me vone mund te japesh mesiherm per biologji do ja vlentee
    ndersa adm biznes duhet te jesh shume i zoti per te kapur nje vend pune sepse dhe konkurenca per te eshte shume e madhe per kete dege
    kjo gjithmone sipas mendimt tim,zgjedhja eshte e jotja
    Suksese!

    • 0

Lini një përgjigje