Ju lutem sa me shume pergjigje…
Jam e 920 tek dega infermieri ne tirane dhe kuotat ne fazen tjeter do jene 187 ne ket faze kane qene 215.A mund ta kap si dege ne cilin faze apo raund?Ju lutem sa me shume prgjj