Id mature

Doja te dija si mund ta mar id e matures sepse shkolla ime ka pak vite qe esht mbyllur dhe do filloj perseri nje shkolle te dyte

A
  • A
    Anonymous
  • 9 Tetor, 2019
Ndoshta ne zyren arsimore besoj
A