Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

E afte ??

Nje shoqja ime ka mes gjimnazi 9.2 dhe msh 9.29
Si ka mundesi ??? Po fiton ai qe ka mesuar 😂😂😂

Shpërnda
 1. fiton
  per aq sa ke mesuar por mund te ndodhe te kete ndryshime ne lidhje me mesataret

  • 0
 2. Ndodh qe ne nje shkoll te kete nx me mes max dhe disa jo dhe aq max dhe ne fund del qe te dalin njesoj ne provim si ai qe e ka mes max dhe ai qe jo, por ndodh qe ai me mes max te dali pak me keq se ai qe esht me mes pak me te ulet .

  • 0
 3. Kurse nje shoqja ime e kishte mesataren e gjimnazit 9.5 e te provimeve 7.5 😂 kam e nje shoqe tjeter qe e kishte matematiken 10 edhe e mori 6.3 😂

  • 0

Lini një përgjigje