Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Do postohet ketu linku kur te dalin notat e anglishtes ?

.

Shpërnda
  1. une dje pyeta dhe duhej te shikoje nr e listes tek shkolla e ta regjistroje e kur te dilnin ti mer me ate nr

    • 0
  2. Vitet e tjera eshte postuar ketu linku,por nese e di dikush kur dalin notat ekzaktesisht ju lutem mund te me thoni?

    • 0

Lini një përgjigje