Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Do jet i veshtire provimi i neserm?

a mendoni qe do jet i veshtir provimi i neserm? thone qe letersia esht provimi me i veshtire

Shpërnda
  1. Do jete interesant.Letersia eshte shume e bukur.S’keni pse te keni frike….I lumtur do te isha nese do te binte Migjeni ose Dantja

    • 0
  2. Koha do jete problem, sepse ndodh qe mbikqyresit i shperndajne tezat me vones. Heren e kaluar i shperndane tezat 15 min me vones

    • 0
  3. Poo ,, pasi dhe modeli ishte i veshtir . Nuk do kemi kohe te mjaftueshme sepse jane 4 tekste dhe eseja.

    • 0

Lini një përgjigje