Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Sondazh
Student në Universitet

Diskutim rreth provimit me zgjedhje

Merni pjesë në sondazh. Zgjidhni përgjigjen tuaj.

Maturante, ju uroj shume suksese per provimin me zgjedhje!

Si mendoni qe keni dale te provimi? Ishte i veshtire?

Le te diskutojme ne kete postim 😊

Shpërnda
 1. Ne lenden e ekonomise ishte novel mbi mesataren ,kishte ushtrime logjike she the tjerat me zgjidhje ,I bera mire te gjitha pres te shoh skemen e vleresimit ,ju uroj the gjitheve the kene dale sa me mire

  • 1
 2. Sipas mendimit tim biologjia ishte niveli mesatar dhe nje pjes e ush zgjidheshin me logjik (kishte dhe ush te nderlikuat). Nuk kish shum lidhje me udhezuesin dhe nuk kishte shum ndryshim nga formati i tezave nder vite. Shpresoj te kem dal mire đŸ˜¶đŸ€Ż

  • 1
 3. Si veprohet ne momentin qe vezhguesi nga ministria nuk te le ta zhvillosh provimin per 2 ore e 30 min por i mbledh tezat me heret gati 1 ore para perfundimit te kohes?

  • 0
 4. Per ush me ekuliber mdk se doli 0.49 nuk e di ne e kam te sakt por do shohim te skema e vleresimit. IDK😑

  • 0

Lini një përgjigje