Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Dega per universitet

Doja te pyesja nese eshte me mire te vazhdoj studimet per informatike – ekonomike apo per programim?

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Varet se ku e gjen ti me shume veten. Te pelqen dicka e nderthurur midis ekonomise dhe informatikes, apo te pelqen vetem te programosh? Nese zgjedh informatike ekonomike ke mundesi qe masterin ta besh per finance ose dege te ngjashme ekonomike dhe t’i japesh me shume prioritet ekonomise. Nese kerkon vetem informatike shko per programim.

    • 2

Lini një përgjigje