Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Dega per universitet

Cfare dege mjekesie mund te kap me 141300.6 pik ?? Po stomatologjin??

Shpërnda
  1. Nese e pergjithshmja kapet me vkm mbi 9.7 ateher stomatologjia do kapet me 9.5 -9.6-9.7 …..infermierin besoj e kap …kurse imazheria e laborNtja kan pak kuota mesa di une

    • 0
  2. Po as mjeksin e pergj e as stomatologjin se kap..nese e kam kuptuar sakt pytjen

    • 0

Lini një përgjigje