Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Dega per universitet

Pershendetje ! Tek kjo qe keni nxjerr per mundesit per te fituar deget ,tregoni gjithashtu qe nuk mund te jet i sakt .Doja te dija nese pritshmerit tona duhen te jen me te larta apo me te uleta me ate qe mund te jet i sakt?
Ju faleminderit !

Shpërnda
  1. Student në Universitet Themelues i Portalit Studentor.

    Pritshmerite tuaja duhet te jene me te larta pasi llogaritesi perdor vetem mesataren VKM. Formula e llogaritjes se pikeve per t’u kualifikuar ne universitetin politeknik psh i jep me shume peshe disa lendeve dhe me pak lendeve te tjera, si rrjedhoje ju dilni me mire sesa duke krahasuar vetem mesataren VKM.

    • 1
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto