Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

Data e fundit per aplikimin ne universitet ??

Di qe ne muajin dhjetor behet hedhja e lendes me zgjedhje apo aplikimit ne universitet. Ka kush info rreth afatit te fundit te ketij procesi ?


koment ( 1 )

  1. Ka mbaruar qe javen e fundit te nentorit

Lini një përgjigje