Ke te zgjedhhh????? Cfare te bej??????
adm biznes
financ ne privat

Apo
te pres informatik ekonomike me 16 kuotai 52
Te pres inxh ndertimi me 12 kuota i 48
te pres finanven 11 kuota i 52 qe skam shum shanc
apo drejtsin 25 kuota i 45

ju lutem me nje nje mendim dhe sqarim kam shume nevojee