Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

bursat per vkm mbi 9

Deget si mjekesia farmacia stomatologjia kane te gjithe studente me mesatare vkm mbi 9.Si do procedohet per te marre bursa per ata pasi e perfitojne te gjithe dhe nuk besoj t jepet.KA DIKUSH INFORMACION NESE KERKOHET KRITER TJETER?

Shpërnda
  1. Te gjitha deget e mjeksise studente me vkm mbi 9 kane (me perjashtim te nje numri te vogel),nuk eshte vetem mjekesia ,stomatologjia dhe farmacia.Edhe pse eshte nje numer i madh i ketyre nxenesve qe kane vkm me te larte se 9 mendoj se do te perfitojne te gjithe nuk ka kriter tjeter .

    • 0

Lini një përgjigje

Bëni faqen tonë follow në INSTAGRAM:

@portalistudentor.al

Aty do të postohen notat e provimeve, skemat e vlerësimit, pikët për në universitet, pyetjet tuaja, e shumëçka tjetër!