Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

Afati i regjistrimit.

Si funksionojne afatet e regjistrimit bazuar ne fazat 48 oreshe? Nqs shkolla te ka dale qe ne fillim te fazes se pare kemi kohe te regjistrohemi nga data 2 deri ne 4, pastaj faza tjeter nga data 5-7 dhe keshtu me radhe? Sepse askush nuk na ka dhen shpjegime se si eshte rregulli.

Shpërnda
  1. Nga momenti qe shpallesh fitues ke 48 ore afat per tu regjistruar perndryshe ajo dege te digjet…
    Lexo te ky linku dhe besoj se do te jesh me e qarte si funksionon….
    https://wp.me/p7j1VY-17v

    • 0

Lini një përgjigje

Bëni faqen tonë follow në INSTAGRAM:

@portalistudentor.al

Aty do të postohen notat e provimeve, skemat e vlerësimit, pikët për në universitet, pyetjet tuaja, e shumëçka tjetër!