Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

A mundet????

Mirembrema, a ne qofte se momentalisht jam regjistruar ne nje dege, a mund te kalohet nga shteti ne privat, psh kur te filloje shkolla ose ne nje procedure tjeter?

Shpërnda
  1. Esht shum e mundur te kalohet nga shteti ne privat ,ndersa nga privati ne shtet paksa e veshtire .Njoh nje kushuriren time e cila kaloj pa problem nga shteti ne privat.

    • 0
  2. Varet edhe nga dega e zgjedhur, po shumë universitete, si shtetërorë e privatë, kanë kuota transferimi prandaj them se nuk është gjë që bëhet.

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto