Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Një Anonim

30gushti

Fituesit dalin me date 30 gusht . Por data 31 eshte e shtune . A levizin kuotat gjate asaj kohe ?

Shpërnda
  1. Leviz vetem vija e kuqe
    Kuotat ka kohe qe jan percaktuar dhe nuk ndryshojn me

    • 0
  2. Kuotat nuk levizin ,leviz vija e kuqe e cila filon nga 2 shtatori deri me 15 shtator

    • 0
Lini një përgjigje

Lini një përgjigje

Shfleto