Universiteti i Durresit


Si mendoni ta hedh si dege drejtesine ne universitetin e durresit kriteret e per kete dege jane mesatarja e 3 viteve 70%
Gruplendet 30% ku perfshihen qytetari 15% dhe histori 15%
Por duke pasur parasysh qe une mes e 3 viteve e kam 6.3 dhe mestaren e provimeve 6.25

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr