Universiteti


Pershendetje si kaloni desha tju pyes a mund t fitoj ndnj dege nga keto ne foto sidomos infermierit ...me mesatare te shkolles t tre viteve 9 vkm 8.3 dhe notat e provimi ang 9.5 letersi 7.75 mat 6.78 dhe biologji me zgjdhje 6.37 fizika dy vitet e 8 kimi 8 ,8 ,9 dhe biologji 9 9 8

Shtepia Shërbimet Lajmet