Thjesht emer ???


Kam lexuar se mjeksia te jep vtm emer ne shqiperi .PO nese e shikojm tek paga .POR te mos harrojme rolin dhe qellimin e nje mjeku . E para kur e kap degen te shperblehen 12 vite mund e djerse. Vertet Eshte e lodhshme dhe e gjate shkolla .POR kur te shikoni driten e shpreses tek pacienti cdo mund do shperblehet.

Shtepia Shërbimet Lajmet