Pse eshte keshtu sistemi i ri

Pse eshte keshtu sistemi i ri


Per mendimin tim kjo menyra a re nuk eshte fare e mire pasi nxenesi duhet te vendosi qe ne vit te dyt se cfare fakulteti do te zgjedhe. Lendet me zgjedhje qe kemi per te mare do vendosin per te ardhmen tone qe ne vit te dyt dhe kjo me duket si dicka shume e nxituar. Me mire te benim me shume lendet e pergjithshme dhe nga pak lendet e tjera q nxenesi te kishte edhe me shume mundsi per te zgjedhur fakultetin qe deshiron pasi mbaron gjimnazin.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr