Piket


Doja t dija si mund ti llogaris.sa pik km dhe mesataren me vkm ... sepse un.ende se km mar diplomen sepse drejtoresha si ka nxjerr akoma ... pliz kush mund tme ndihm..

Shtepia Shërbimet Lajmet