Noterizimi


Pershendetje .. Cfare dokumentash duhet te kemi ne vete kur te shkojme te rregjistrohemi dhe sa lek kushtojne afersisht noterizimi I diplomes dhe certificates se notave?

Shtepia Shërbimet Lajmet