Mjeksia e pergjithshme

Mjeksia e pergjithshme


A mund ta kap mjeksine e pergjithshme nese mesataren e vitit te pare e kam 9,69(ku kam kimine 9 mat 9 gjermanishten 9 dhe informatiken 9) vitin e dyte 10 dhe te tretin 10 pra mesatarja 9,896 .
Notat e provimeve;ang 9.93
Letersi:8.62
Matematike:9.55
BIOLOGJI:9.37

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr