Mjeksia


Vertet thoni qe berja e lendes ne vit te 3 ndikon...ama te u albania hapni te mjeksia dhe del psh...biologji nota ndikon: JO...cfar dmth kjo? Ju lutem pergjigjuni pasi ta keni oar te u albania...mjekesi..kriteret

Shtepia Shërbimet Lajmet