Mjeksi


Ckemi grupi
Me vkm 9,62
Ang 9,79
Mat 9,55
Let 8,12
Bio 9,6
Kimi&bio 10 10 10 Fizik 9 10 10
144166,4 pik
E kap dot mjeksin dhe ne cilen faz mendoni?
Do doja te dija mendimin e secilit prej jush...

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr