Mjeksi


Nje doktor i mire nuk eshte asnjeher arrogant...dhe nuk i ul njeterezit sido qe te jene ata aq me pak kur nuk i njeh
P.s nese do tju vinte nje pacient me ngjyre cfare do benit ju te aftet
Do ti thoshit "ik ti se sje ne nivelin tone "

Shtepia Shërbimet Lajmet