mjekesia , lajmi ,VKM


A mos valle ai numri prej katerqind maturantesh kishte te bente me mesataren VKM te tyre ,pasi nuk eshte fare e logjikshme duke qene se notat e marra ne provime nuk kane qene fort te kenaqshme veqanerisht ne letersi ,ndoshta pikerisht prej kesaj te fundit u publikua nje shifer e tille.Personalisht jam shume ne stres kur mendoj se mund te jete vertete mesatare e provimeve,pasi kam nje jete qe punoj fort dhe enderroj mjeksine dhe te me ike nga duar.Kam VKM 9.74 ,ndersa mesataren e provimeve 9.48 dhe i bie qe te mos mbaj fare shpresa per mjeksine.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr