Mjekesia


Ckemi,E di qe portali eshte full me pyetje per mjeksine,por secili ka nevoje per marrjen e nje mendimi per te shuar ankthin.Kam 146062 pike dhe i plotesoj te gjitha kriteret.Mes e gjimnazit 10, VkM9.74 .
A mendoni se kam shanse per ta fituar pasi un kam mes prv 9.485 nderkohe jane 382 me mes prv 9.5 e lart.
Faleminderit te gjitheve qe komentojne

Shtepia Shërbimet Lajmet