mjekesia


U DHA LAJMI SE KETE VIT NXENESIT QE FITOJNE DEGEN E MJEKESISE SE PERGJITHSHME DHE DISA DEGEVE T UMT DO I NENSHTROHEN EDHE KONKURIMIT NGA ANA E UNIVERSITETIT KU DO TESTOHEN NE 3 LENDE KIMI BIOLOGJI DHE FIZIKE.DINI GJE JU SI PORTAL?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr