Me mesatsre 7.5 te 3 viteve dhe provimet 5.60-5-6.64-7.20. A mund te me dali shkolla ne durres. Nese po a mund te me sugjeroi per cfar dege ta fus qe ka me shum shance me e kap


??

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr