Fazat


Qfar jan fazat 48 oreshe do te thot nese jam posht vijes se kuqe dhe breda ketyre fazave kaloj siper vijes jam fituese dhe mund te rregjistrohem apo duhet te regjistrohem ne raundin e 2?

Shtepia Shërbimet Lajmet