Drejtesia


Ju lutem nje pergjigje
A mund ta kap drejtesine duke qene e 1446 ne rradhe Edhe ka dhe 570 kuota.
Ju lutem nje pergjigjee

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr