Dokumentet per rregjistrim ne IAL

Dokumentet per rregjistrim ne IAL


Pershendetje. Une e kam noterizuar fotokopjen e diplomes dhe te certifikates se notave qe me 27 gusht. Neser do shkoj te rregjistrohem ne universitet. Mendoni se perben problem?
Ai vertetimi thjesht duhet marre te drejtoria arsimore apo duhet dhe ta noterizoj?
Faleminderit

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr