"DOKTORA" RUMANIE


Ju te mjeksise me duket se fatkeqsisht lodheni kot. Gjithe ata nxenes mesatar, ca edhe te dobet me 6, i rregulluan kete vit letrat si anetare te komunitetit vlleh(rumun) e iken ne rumani te studionin mjeksi. Neser ata nxenes medioker vijne si studente nga BE ndersa ju qe late leshte duke mesuar maksimumi nje mjeksi prej shqiperie. Kjo eshte fatkeqesi dhe kete vit ka ndodh ne mase te madhe.

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr