Dega qe mund te kap


Ju lutem me thoni sa shance kam te fitoj stomatologjin ne vendin e 875 dhe imazherin ne vendin e 276 , kam hedhur te gjitha deget e mjekesis vetem keto dy deg kam qef se nga te gjitha deget e tjera qe kam hedhur vetem infermieria me ka dal te cilen nuk e dua fare .Ju lutem jepni mendimet tuaja .

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr