Dega per universitet


Ae fitoj dot mjekesin me 141300.6 pik?? Po stomatologjin nga 149000 (qe esht max dhe qe sbesoj ta kapi ndonje) ??

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr