Dega per universitet

Dega per universitet


Pershendetje! A do mundem te kap mjekesin ose stomatologjin me mesatare te tre viteve 9.94 dhe ate te provimeve 8.8? Biologji ,fizik,kimi te treja vitet 10 .

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr