CFARE TE BEJJJJ HELPPP


NE FINANCE JAM E RENDITUR E 756,NE EKONOMI JAM E RENDITUR 442,NE ARKITEKTURE E KAM FITUAR GJITHASHTU DHE NE INXH. MATEMATIKE...
A MUND TA FITOJ NE FINANCE APO EKONOMI NESE PRES??

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr