cfare te bej HELPPPPPPP


Ke te zgjedhhh????? Cfare te bej??????
adm biznes
financ ne privat

Apo
te pres informatik ekonomike me 16 kuotai 52
Te pres inxh ndertimi me 12 kuota i 48
te pres finanven 11 kuota i 52 qe skam shum shanc
apo drejtsin 25 kuota i 45

ju lutem me nje nje mendim dhe sqarim kam shume nevojee

Shtepia Shërbimet Lajmet