bursat per vkm mbi 9


Deget si mjekesia farmacia stomatologjia kane te gjithe studente me mesatare vkm mbi 9.Si do procedohet per te marre bursa per ata pasi e perfitojne te gjithe dhe nuk besoj t jepet.KA DIKUSH INFORMACION NESE KERKOHET KRITER TJETER?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr