Besimi ne vetvete.


Nuk i ndaloj personat siç jane maturantet, per te marre informacionet e domosdoshme per deget qe ata duan te studiojne dhe nuk po them qe duhet vetem te besosh te mos besh tjeter gje. Njeriu duhet te krijoje besim ne vetvete per te arritur ate qe do me perkushtim me lendet qe do ti zgjedhe sepse do jene vete zgjedhjet e tyre qe do te vendosin vete per jete e tyre dhe jo te kerkoje ndihme nga te tjeret duke lene pershtypje se ti nuk mund te arrish ne jete ose je i paafte.
Shtepia Shërbimet Lajmet