Arkitektura


Pershendetje,do te doja mendimin tuaj.Jam e renditur e 165 ne arkitektur profili arkitekture nga 95 kuota qe ka ky universitet.A mendoni se ja vlen ta presesh apo nuk kam shance qe ta kap.Faleminderit nese do pergjigjeshit pasi jam shume e stresuar dhe kam nevoje qe te marr nje mendim

Shtepia Shërbimet Lajmet