A eshte e mundur?

A eshte e mundur?


Nqs une zgjedh nje X deg tani dhe vazhdoj studimet per te, a mundeme un qe te aplikoj vitin qe vjen.Dhe a duhet te djeg degen qe kam zgjedhur per te aplikuar perseri vitin qe vjen????

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr