A e fitoj dot njeren nga keto dege?

A e fitoj dot njeren nga keto dege?


Me mesatare te tre viteve 9.33 dhe vkm 8.45 a mund te fitoj teknike laboratori ose teknike imazherie ne Tirane?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr