Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Forgot Password

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Përgatitje për provimet e Maturës

Përgatitje për provimet e Maturës

Ky artikull do t’ju shërbejë si pergatitje për provimet e matures 2020

Provimet e Maturës janë provimet më të rëndësishme për nxënësit e gjimnazeve sepse ato përcaktojnë notën mesatare finale e cila shërben për t’ju bërë të mundur kualifikimin në një program studimi në universitet.

PortaliStudentor.al ka punuar me kujdes në bazë të programeve orientuese të paraqitura nga MAS, si edhe në bazë të provimeve të kaluara të Maturës për të bërë të mundur një përgatitje sa më efektive nga nxënësit e gjimnazit të cilët ndodhen në vitin e tretë dhe presin që shumë shpejt të kryejnë këto provime.

Faqja jonë ju mundëson të parapërgatiteni në tre provimet e detyruara, pra në provimin e matematikës, gjuhës shqipe dhe letërsisë, si edhe në provimin e gjuhës së huaj.

Për t’u përgatitur për provimet e mësipërme, klikoni më poshtë provimin për të cilin ju dëshironi të parapërgatiteni.

Provimi Linku
Gjuhë shqipe & Letërsi

Përgatitje për provimin e Gjuhës shqipe dhe letërsisë – Kliko këtu

Matematikë

Përgatitje për provimin e Matematikës – Kliko këtu

Gjuhë e huaj

Provimi i Gjuhës Angleze online – Kliko këtu

Gjithashtu ju mund të kryeni provimet e Maturës online duke shkuar në fund të faqes së çdo lënde.

Bëni faqen tonë follow në INSTAGRAM:

@portalistudentor.al

Aty do të postohen notat e provimeve, skemat e vlerësimit, pikët për në universitet, pyetjet tuaja, e shumëçka tjetër!