image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Përfundon provimi i matematikës, Matura Shtetërore 2020
Mbështetur nga:
None

Përfundon provimi i matematikës, Matura Shtetërore 2020

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 15, 2020, 10:58 a.m.

Sapo ka përfunduar provimi i matematikës, i maturës shtetërore 2020. Provimi nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:30, pra zgjati 2 orë e gjysmë. Provimi kishte 60 pyetje.

Skemat e vlerësimit dhe notat

Skemat e vlerësimit do të dalin pas datës 18 qershor, ne do t’ju njoftojmë menjëherë pasi këto të fundit të dalin. Notat e provimit të matematikës për maturën shtetërore 2020 do të dalin shumë shpejtë sepse provimi korigjohet elektronikisht. Besojmë se notat do të dalin pas datës 18 qershor. Ne do t’ju informojmë menjëherë sapo notat të dalin.


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Skema e Vleresimit – Gjuhe Shqipe dhe Letersi / Matura 2019
Lexo Tani
image
Skemat e vleresimit, provimi i Matematikes - Matura shteterore 2020
Lexo Tani
image
Skemat e Vlerësimit - Provimet me Zgjedhje / Matura 2019
Lexo Tani
image
Provimet e Ekonomise nder vite - Provimet e Matures
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore